Na Hagera albo Schneidera to trzeba mieć pieniądze. Jak nie ma pieniędzy pozostaje Schrack, Chint lub Legrand.
REKLAMA |
REKLAMA |
Schneider, Legrand a może ABB? Która markę preferujecie.
Adam Rychlewski |
11:53
21 czerwiec 2012
cytuj zgłoś nadużycie
|
|
PacMan |
11:05
22 czerwiec 2012
PiotrOleśnica Eaton (Moeller) moim zdaniem trochę przereklamowany - jakość wydaje mi się już nie ta co kilka lat temu. A Legrand... nie chcę mieć z tą aparaturą nic do czynienia (przynajmniej jeśli chodzi o modułówkę). Eaton (Moeller) to shit - ile raz robię zakupy w hurtowni, kupuję modułówkę i w projekcie mam narzuconego Moellera, tyle razy trafia mi się jakiś wadliwy moduł, najczęściej nadprądówka. Oczywiście w hurtowni wymieniają mi to ale jakbym sam miał wybierać to ABB, Schrack lub Hager. |
|
Brak użytkownika |
13:22
20 sierpień 2013
A co myślicie o osprzęcie firmy VIMAR? |
|
Paweł Mikołajczyk |
19:39
28 sierpień 2013
w dobrej cenie można kupić aparaturę modułową Schneidera serii K60, z górnej półki mogę policić Hagera:)) |
|
Alek Knuter |
12:19
21 październik 2013
OSPEL, bo za niedużą kasę masz swietną jakosc |
|
Jan Niezbędny |
10:15
22 październik 2013
Jak chcecie iść w ciekawy design i macie sporo kasy to GIRA będzie dobrym rozwiązaniem. |
|
TEM |
09:21
07 listopad 2013
Jeśli chodzi o modułowy osprzęt elektroinstalacyjny i ciekawy design to polecam TEM który oczywiście również pasuje w tradycyjne puszki 60tk oraz puszki systemowe gdzie w jedną ramkę można zamieścić do 7 modułów które można dowolnie konfigurować. Z niewiadomych mi podwodów mam problem z zamieszczeniem zdjęcia aczkolwiek zapraszam na www.tem.com.pl ceny również przyzwoite. Co do jakośći to od 2 lat słuchacze łódzkej szkoły nowoczesnych technologii praktykując na tym osprzęcie intensywnie go eksploatują a do tej pory nic się nie zepsuło.
|
|
Kazimierz Krawczyk |
13:49
08 wrzesień 2014
Ja polecam Schneidera, włączniki może nie są jakieś nowoczesne ale takie dość typowe i do tego solidnie wykonane. Na pewno posłużą lata. Ja od siebie poleciłbym jeszcze gniazdka firm takich jak ospel albo berker - ta druga firma ma w swojej ofercie bardzo ciekawe, nowoczesne gniazdka i włączniki a dodaktowo w przyzwoitej cenie tak więc polecam!!! Ostatnio edytowane 09.09.2014 przez elektroonline.pl. Powód: spam |
|
Marcin Korek |
15:20
18 wrzesień 2014
Korzystając z okazji, że dyskutujecie o Schneiderze, chciałbym zapytać, czy ktoś miał do czynienia z falownikami tego producenta? Zastanawiam się co będzie najlepszym wyborem i faktycznie Schneider póki co to chyba przodująca opcja. Ale alternatyw jest tak dużo, że szkoda byłoby kupić coś gorszego lub przepłacić. Z racji renomy sklepu zastanawiam się nad tą 10-12 dostępną na www.qnisz.pl z góry dzięki za pomoc :) |
|
Robert Doniecek |
12:30
13 październik 2014
ja chyba polecałbym schneidera albo legranda, być może legrand odrobinę tańszy, ale jak ma służyć na lata to chyba warto zapłacić te 20/30 zł więcej? Zerknij tutaj: http://www.dobregniazdka.pl/kategoria/legrand/1 |
|
TEM |
12:50
13 październik 2014
Michał Kiełczak W firmie, w której pracuję wszędzie gdzie się da wkładają osprzęt Schracka. Mają praktycznie wszystko w ofercie i są dwa razy tańsi niż np Legrand. A wcale nie są słabszej jakości więc po co przepłacać? A cześć modułowa Scharcka to TEM Modul tylko obrandowana jako Schrack :) Ostatnio edytowane 15.10.2014 przez elektroonline.pl. Powód: nieprawidłowe cytowanie |
|
Brak użytkownika |
15:17
25 październik 2014
Witam.Ja stosuję osprzęt ABB nigdy nie miałem problemów,w sumie to każdy ma swoją ulubioną firmę. |
|
TEM |
09:24
26 październik 2014
Dokładnie. Każdy poleca to co lubi, na czym pracuje albo czym handluje włączając antyreklamy z takich samych powodów :)))) |
|
jamzak kazmaj |
14:24
18 listopad 2014
A czy w zachwalanych przez was ofertach znajdę tak minimalistyczny i jednocześnie kolorowy wybór jak w Legrandzie? Podoba mi się ich osprzęt, ale nie wiem, czy warto przepłacać... |
|
PacMan |
14:49
19 listopad 2014
jamzak kazmaj A czy w zachwalanych przez was ofertach znajdę tak minimalistyczny i jednocześnie kolorowy wybór jak w Legrandzie? Podoba mi się ich osprzęt, ale nie wiem, czy warto przepłacać... O gustach się nie dyskutuje. W Polsce cena najczęściej decyduje o wyborze osprzętu. |
REKLAMA |