Egzamin na uprawnienia SEP 1 kV - KOŁA SEP
Mouser Electronics Poland   Przedstawicielstwo Handlowe Paweł Rutkowski   PCBWay  

Energetyka, Automatyka przemysłowa, Elektrotechnika

Dodaj firmę Ogłoszenia Poleć znajomemu Dodaj artykuł Newsletter RSS
strona główna GRUPY KOŁA SEP Egzamin na uprawnienia SEP 1 kV
REKLAMA
REKLAMA

Egzamin na uprawnienia SEP 1 kV

Brak awataru
Adam Rychlewski

Koledzy i koleżanki może opiszecie jak wyglądał u was egzamin na uprawnienia. Niebawem za 2 miesiące będę zdawał egzamin więc cenne razy w cenie.dzięki

cytuj zgłoś nadużycie
Brak awataru
Jan Niezbędny

Generalnie jak ja zdawałem czyli jakieś 5 lat temu to egzamin był jedynie formalnością jak się przeszło cały kurs. Jeżeli ktoś przyszedł na egzamin bez odbycia kursu - bo wiadomo też jest taka możliwość to egzamin był trochę ostrzejszy ale egzaminatorzy pomagali i nie słyszałem żeby ktoś nie zdał.

cytuj zgłoś nadużycie
Awatar użytkownika
Voltman83

U mnie Egzamin wygladal tak ze dostalem pytania dot. srodkow ochrony przeciwporazeniowej w tym roznicowka.

A nastepnie maly wyklad na temat skad i po co sa uprawnienia o ktore sie staralem.

Na koniec bylo pytanie czy boje sie pradu elektrycznego...jeden kolega odpowiedzial ze gdyby sie bal pradu elektrycznego nigdy nie zostal by elektrykiem za to zostal bez uprawnien a wykladowca powiedzial ze Elektryk ma byc rozważny a nie strugac gieroja. Zapraszam pana na ponowny egzamin.

Ja zdalem bo powiedzialem ze prad elektryczny a przedewszystkim natezenie to glowne zagrozenie zycia w naszej branzy i nie tylko. Wykladowca bil mi brawo i powiedzial z tego pana prosze brac przyklad kolego odważny. :)

Pozdrawiam Kolegów po fachu jakos w naszej branzy nie widzi mi sie płeć żeńska. Bez obrazy drogie panie.

cytuj pomógł zgłoś nadużycie
Brak awataru
Marek

Często z egzaminu na uprawnienia robi się wykład;) Dobrze że egzaminatorzy nie są upierdliwi i starają się pomagać zdającym.

Awatar użytkownika
PacMan

Mi szef na egzamin kupił 3 flaszki i przezroczystą reklamówkę żeby było widać co jest w środku. Dzięki temu mój egzamin był jak wykład - pytanie i sami sobie odpowiadali na to pytanie. Na koniec butelki zostawiłem przy krześle i wyszedłem. Wg mnie uprawnienia SEP = ściema.

odpowiedz
REKLAMA
Nasze serwisy:
elektrykapradnietyka.com
przegladelektryczny.pl
rynekelektroniki.pl
automatykairobotyka.pl
budowainfo.pl