Pomoc UE - Przedsiębiorcy
Mouser Electronics Poland   Przedstawicielstwo Handlowe Paweł Rutkowski   PCBWay  

Energetyka, Automatyka przemysłowa, Elektrotechnika

Dodaj firmę Ogłoszenia Poleć znajomemu Dodaj artykuł Newsletter RSS
REKLAMA
REKLAMA

Pomoc UE

Awatar użytkownika
Michał Choromański
Witam,
czy ktoś z tu obecnych ma doświadczenie w pozyskiwaniu środków UE na innowacyjne przedsięwzięcia?
Nie chodzi mi o budowanie stron internetowych a raczej o dotacje na produkcję baterii słonecznych i elektrowni wiatrowych.
Pozdrawiam
cytuj pomógł zgłoś nadużycie
Awatar użytkownika
Techto
Witam.
W tym roku już się nie załapiesz.
Najprawdopodobnie jesteś firmą przypisaną do grupy działań 1.1.1 (mikroprzedsiębiorstwa).
W tym roku dotacje dla mikroprzedsiębiorstw już się skończyły.
Jeżeli chcesz dostać dotacje w przyszłym roku to powinieneś już zacząć przygotowywać ofertę.
Dotacje to jest rodzaj konkursu i kto lepszy ten dostanie kasę.
Wiem, że łatwiej jest dostać EURO jeżeli pomysł jest powiązany z innowacyjnym pomysłaem innej firmy i oba się uzupełniają.
Nasza firma projektuje zasilacz liniowy o parametrach leprzyvh niż impulsowe i też będziemy szukali dofinanssowania w przyszłym roku.
Pozdrawiam Arek
Awatar użytkownika
Michał Choromański
A jaki program masz na myśli? RPO?
Swoją drogą niezłe cyrki teraz się dzieją w związku z dotacjami kolejki ostre się robią - to jest śmiechu warte.
Ja myślę nad dotacjami na odnawialne źródła energii.
Brak awataru
Michał Wiernicki
Ja też bym CI polecał dotacje na OŹE bo w końcu jeżeli chcesz produkować baterie słoneczne i elektrownie wiatrowe to trudno tu mówić o skali mikro
Awatar użytkownika
Michał Choromański
Michał Wiernicki
Ja też bym CI polecał dotacje na OŹE bo w końcu jeżeli chcesz produkować baterie słoneczne i elektrownie wiatrowe to trudno tu mówić o skali mikro

Czy masz jakiś link do dotacji OŹE?
Który to będzie program operacyjny i czy może korzystałeś z tego i masz jakieś doświadczenia w tym temacie?
Brak awataru
Michał Wiernicki
Polecam Ci tą stronę http://www.dotacjeue.org.pl/default.aspx?docId=3507 wszystkie dotacje są tu szczegółowo opisane.
Awatar użytkownika
Michał Choromański

Michale udało Ci się coś ugrać w sprawie dotacji na OZE?

Brak awataru
Marcin Sułtaniak

Papierologia okropna.  Cholery można dostać.

odpowiedz
REKLAMA
Nasze serwisy:
elektrykapradnietyka.com
przegladelektryczny.pl
rynekelektroniki.pl
automatykairobotyka.pl
budowainfo.pl