Kupno samochodu w USA - Po godzinach
Przedstawicielstwo Handlowe Paweł Rutkowski   Mouser Electronics Poland   PCBWay  

Energetyka, Automatyka przemysłowa, Elektrotechnika

Dodaj firmę Ogłoszenia Poleć znajomemu Dodaj artykuł Newsletter RSS
strona główna GRUPY Po godzinach Kupno samochodu w USA
REKLAMA
REKLAMA

Kupno samochodu w USA

Brak awataru
Brayn richter

Myślę o zakupie samochodu ze Stanów Zjednoczonych za pośrednictwem firmy maklerskiej z dostawą. Chciałbym dowiedzieć się, jakie etapy realizacji zamówienia występują w niezawodnych usługach, jak przebiega wstępna kontrola numeru VIN oraz jak uniknąć nieoczekiwanych dopłat i ukrytych opłat? A jakie najważniejsze dokumenty są potrzebne do odprawy celnej?

Brak awataru
Hollys Slow

Przechodziłem przez proces zakupu samochodu w USA i śmiało mogę polecić Boss Auto Polska https://bossautopolska.pl/  - usługa naprawdę rzetelna. Wszystko zaczyna się od dokładnego sprawdzenia numeru VIN i wyboru samochodu według Twoich kryteriów. Następnie – udział w aukcji, zawarcie transakcji, dostarczenie do portu i transport do Polski. Na wszystkich etapach zapewniamy jasną komunikację i całkowitą przejrzystość – bez ukrytych dopłat i nieoczekiwanych opłat. Firma zajmuje się załatwianiem wszelkich formalności celnych i dostarcza pełen pakiet dokumentów potrzebnych do rejestracji. Samochód otrzymałem dokładnie na czas i w idealnym stanie.

odpowiedz
REKLAMA
Nasze serwisy:
elektrykapradnietyka.com
przegladelektryczny.pl
automatykairobotyka.pl
budowainfo.pl