Kupno samochodu w USA - Po godzinach
Przedstawicielstwo Handlowe Paweł Rutkowski   PCBWay  

Energetyka, Automatyka przemysłowa, Elektrotechnika

Dodaj firmę Ogłoszenia Poleć znajomemu Dodaj artykuł Newsletter RSS
strona główna GRUPY Po godzinach Kupno samochodu w USA
REKLAMA
REKLAMA

Kupno samochodu w USA

Brak awataru
Brayn richter

Myślę o zakupie samochodu ze Stanów Zjednoczonych za pośrednictwem firmy maklerskiej z dostawą. Chciałbym dowiedzieć się, jakie etapy realizacji zamówienia występują w niezawodnych usługach, jak przebiega wstępna kontrola numeru VIN oraz jak uniknąć nieoczekiwanych dopłat i ukrytych opłat? A jakie najważniejsze dokumenty są potrzebne do odprawy celnej?

Brak awataru
Hollys Slow

Przechodziłem przez proces zakupu samochodu w USA i śmiało mogę polecić Boss Auto Polska https://bossautopolska.pl/  - usługa naprawdę rzetelna. Wszystko zaczyna się od dokładnego sprawdzenia numeru VIN i wyboru samochodu według Twoich kryteriów. Następnie – udział w aukcji, zawarcie transakcji, dostarczenie do portu i transport do Polski. Na wszystkich etapach zapewniamy jasną komunikację i całkowitą przejrzystość – bez ukrytych dopłat i nieoczekiwanych opłat. Firma zajmuje się załatwianiem wszelkich formalności celnych i dostarcza pełen pakiet dokumentów potrzebnych do rejestracji. Samochód otrzymałem dokładnie na czas i w idealnym stanie.

Brak awataru
Theo Walcott

Do you offer assistance in estimating the total cost of importing a specific car from the United States to Poland, including auction fees, shipping, build now gg customs, and registration, prior to the purchase?

cytuj pomógł zgłoś nadużycie
Brak awataru
HotStuff HotStuff

cool

cytuj pomógł zgłoś nadużycie
odpowiedz
REKLAMA
Nasze serwisy:
elektrykapradnietyka.com
przegladelektryczny.pl
automatykairobotyka.pl
budowainfo.pl