Spotykają się dwie liczby ujemne i jedna mówi do drugiej:
- Wiesz co chyba usunę sobie minusa...
A ta druga:
- No co ty, nie bądź taka bezwzględna!
REKLAMA |
REKLAMA |
DOWCIPY - czytasz , dodajesz ;)
august |
15:34
04 czerwiec 2012
|
|
W.J |
15:51
19 sierpień 2012
Na Uniwersytecie Jagiellońskim było czterech bardzo dobrych studentowi, radzili sobie świetnie na wszystkich egzaminach i testach. Zbliżał się egzamin z chemii, miał być w poniedziałek o 8.00, wszystkim z ocen wychodziła 5. Byli tak pewni siebie ze przed egzaminem zdecydowali poimprezować u kolegów z uniwersytetu w Poznaniu. Było super ale zapili ryja w weekend i jak zasnęli w niedziele po południu, obudzili się w poniedziałek koło 12.00. Na egzamin oczywiście nie zdążyli, postanowili zabajerować profesora. Tłumaczyli się ze w weekend pojechali do kolegów na uniwersytet do Poznania aby pogłębić wiedze i wymienić doświadczenia, niestety w drodze powrotnej gdzieś w lasach złapali gumę, nie mieli koła zapasowego i długo nie mogli znaleźć nikogo do pomocy. Dlatego niestety przyjechali dopiero koło południa. Profesor przemyślał to i mówi: |
|
Pomysłowy Dobromir |
18:49
07 listopad 2012
Student zdaje egzamin z elektrotechniki, lecz odpowiedzi studenta są poniżej krytyki. W końcu profesor zły, mówi: Za rok ten sam student podszedł do egzaminu i sytuacja się powtórzyła. Na pytanie profesora o ilość żarówek odpowiedział: - Trzydzieści jeden. Na co profesor z uśmiechem: - Nieprawda. Nie mam w kieszeni żarówki. - Ale ja mam. |
|
Brak użytkownika |
14:45
23 lipiec 2014
Ilu potrzeba świadków Jehowy żeby zmienić żarówkę? ... ... ... Nie wiem, jeszcze nigdy nie wpuściłem ich do domu. |
|
Sławek slawkoon |
14:15
19 sierpień 2014
W sądzie: |
|
gapcioch |
15:00
20 sierpień 2014
|
|
zmylkowiec W |
14:45
26 sierpień 2014
Przychodzi facet do biura podróży: |
|
teleri L |
15:21
28 sierpień 2014
Któregoś razu rolnik pojechał na bazar.Wziął ze sobą swoje warzywa.Gdy jest na miejscu,widzi człowieka który wszystkich krytykuje. |
|
Łukasz Klepacky |
13:23
02 wrzesień 2014
Kiedy kobieta włącza wycieraczki kiedy nie pada - to znaczy, że będzie skręcać.
:) |
|
Marcin Korek |
14:35
18 wrzesień 2014
będzie sucho, ale... - Dlaczego krzyczałeś podczas ulewy? |
|
harnaś |
23:27
22 wrzesień 2014
Do Janusza przychodzi akwizytor sprzedający odkurzacze. Rozsypał po podłodze pełno śmieci i mówi: |
|
rakto |
15:51
24 wrzesień 2014
Biega jeżyk w kółko po polance i strasznie się śmieje. Usłyszał to niedźwiedź, wyszedł na polanę i pyta: |
|
Tomek brylek |
11:05
29 wrzesień 2014
Pewien 98-letni pan chciał nauczyć się łaciny. Znalazł korepetytora i poprosił o lekcje. - Ale dlaczego pan w tym wieku chce się łaciny nauczyć? - pyta. - Wie pan, niedługo umrę i jak pójdę do nieba, to jak inaczej dogadam się ze świętym Piotrem jeśli nie po łacinie? - Rozumiem. A co jeśli pójdzie pan do piekła? - Niemiecki już znam. |
|
Damian Lewandowski |
09:45
18 marzec 2015
Podpity mąż wraca do domu. |
|
Brak użytkownika |
23:48
19 styczeń 2016
Przychodzi garbaty do lekarza, a lekarz do niego na ch*j się skradasz ?? Trochę suchar, ale mój ulubiony ;) |
REKLAMA |