Rzetelna firma, fizyczne produkty zgodne z opisem. Jakość i wygląd na wysokim poziomie, jak najbardziej polecam.
REKLAMA |
REKLAMA |
ospel
Andrzej Nowak |
12:59
14 marzec 2015
|
|
Kamil Rudak |
17:48
21 marzec 2015
ja kupuje zawsze osprzęt ospel a. Jak narazie jeszcze sie nie zawiadłem nigdy. |
|
Tomek Czepelska |
00:08
26 marzec 2015
Ja już od dawien, dawna kupuje osprzęt z ospela, raz się sprawdziło i za każdym następnym razem też sie nie zawiodłem, więc myśle , że jest to naprawde dobra firma |
|
ula ewad |
23:40
27 marzec 2015
ja mam osprzęt elektryczny firmy Ospel. BArdzo ładny wygląd, nie niszczeją, trafny wybór |
|
Marcin Mur |
10:07
22 kwiecień 2015
Też polecam Ospel - zamawiam od nich bardzo często. Mają dobry materiał. |
|
Karol Gocyla |
14:37
30 lipiec 2015
Ospel jest dobry, jak żona wymarzyła sobie czujnik ruchu, to była wniebowzięta, bo mieli też jakiś w innym kolorze niż biały i bardziej nam do ścian pasował. Poza tym tworzywo dobrej jakości. |
|
Hania Bogusz |
09:37
14 sierpień 2015
Karol Gocyla Ospel jest dobry, jak żona wymarzyła sobie czujnik ruchu, to była wniebowzięta, bo mieli też jakiś w innym kolorze niż biały i bardziej nam do ścian pasował. Poza tym tworzywo dobrej jakości.
|
|
Marcin Mur |
16:59
20 sierpień 2015
Mi się teraz z Ospel podoba ta nowa oferta Sonata - naprawdę elegancko to wygląda w nowoczesnych mieszkaniach. Ja póki co zamówiłem kilka do firmy. |
|
Kuba Janus |
12:37
24 sierpień 2015
Według mnie ospel to bardzo dobra marka. Nie jest jakoś specjalnie doga ale jakościowo jest na bardzo dobrym poziomie. |
|
Brak użytkownika |
17:35
21 październik 2015
rzeczywiscie ospel jak dla mnie porządna firma, jakościowy sprzęt produkują przede wszystkim, bo nie trzeba co rusz wymieniać, no i krok do przodu z ich strony, że inwestują w wygląd, bo już co raz mniej osób decyduje się na białą "klasykę" |
|
Grzechu K. |
11:42
19 grudzień 2015
Spośród wielu ofert na rynku Ospel wygrywa jakością i proporcjonalnie ceną. Montowałem parę serii Ospela i zawsze było nieźele. Będąc w Niemczech podobał mię montaż tamtejszych firm ale Ospel nie ustepuje ! Polecam ta firmę. Polska i ma świetny stosunek ceny do jakości. |
|
Maciej Kurzyk |
08:47
28 grudzień 2015
Produkty mają ok ale po prostu nie którzy klienci nie chcą polskiego osprzętu i tyle. Takich nie przekonasz. |
|
Bartek Kowalewski |
14:20
29 grudzień 2015
Miałem kiedyś osprzęt Ospel, ale potem przeszedłem na http://www.e-kontaktsimon.pl/. Zdecydowanie zmiana na lepsze :) |
|
Tomek Nowacki |
18:04
19 kwiecień 2016
ja powiem szczerze ze nawet się nie orientuję w tych markach osprzętu - znam tylko Ospela i własnie też dlatego szukam po forach co jeszcze innego można kupic w dobrej cenie. jak narazie inne zagraniczne firmu ceny mają wyższe - choć wygląd niekoniecznie jest dużo lepszy niż tych naszych polskich. co polecacie jeszcze? |
|
PacMan |
10:07
21 kwiecień 2016
Ostatnio montowałem Ospela - seria Impresja. Jeśli chodzi o montaż - montowało mi się to dość kiepsko. Jeśli chodzi o cenę - to się nie wypowiadam bo decyduje inwestor. |
REKLAMA |