ospel - Elektroinstalatorzy - instalacje elektryczne
Mouser Electronics Poland   Przedstawicielstwo Handlowe Paweł Rutkowski   PCBWay  

Energetyka, Automatyka przemysłowa, Elektrotechnika

Dodaj firmę Ogłoszenia Poleć znajomemu Dodaj artykuł Newsletter RSS
REKLAMA
REKLAMA

ospel

Brak awataru
Fevi Fevi

witam wszystkich :). muszę kupić osprzęt elektryczny do całego domu. brat żony ma Ospela, więc ona się upiera też na Ospela a ja postanowiłem zrobić najpierw research w sieci, żeby mieć pewność, że wybór był dobry i przemyślany.

cytuj pomógł zgłoś nadużycie
Awatar użytkownika
Maciej Kurzyk

A co konkretnie będziesz kupował? Ogólnie tworzywa sztuczne są dobrej jakości natomiast kwestia designu to już sprawa osobista każdego człowieka.

Osobiście polecam Hagera i Schneider Electric jeśli szukasz czegoś z najwyższej półki

Awatar użytkownika
Sławek M

Ospel wielu może się podobać, ja często mam z nim do czynienia, ale u siebie to bym nie montował

też polecam Hagera, jak coś tańszego to może Schrack? http://youtu.be/42dOMSuUzxw

Ostatnio edytowane 08.04.2013 przez elektroonline.pl. Powód: link
Brak awataru
Tomasz Zielonek

Kwestia osprzętu to kwestia gustu. Nie ważne co kupisz - Wszystko i tak robią w Chinach ;)

Brak awataru
Fevi Fevi

wzorniczo Ospel mi odpowiada, jakościowo słyszałem praktycznie same dobre opinie... chyba stanie w końcu na nim :)

przeczytałem teraz, że Ospel jest robiony w całości w Polsce, więc to tylko wzmocniło mój wybór. trzeba wspierać polskie marki :)

Ostatnio edytowane 21.05.2013 przez Fevi Fevi. Powód: dodatkowe informacje
Brak awataru
Marwin K

Ja bym na Twoim miejscu brał właśnie ospela. To znana marka i wcale nie jest droga. Za podobną jakość zapłacisz znacznie więcej, więc według mnie nie ma sensu przepłacać.

Brak awataru
Fevi Fevi

dzięki za pomoc :) postanowione, będzie Ospel i Sonata: http://sklepospel.pl/ospel-sonata-stal-inox :)

Awatar użytkownika
Alek Knuter

U mnie Ospel wygrał też, bo jakość dobra, cena dobra i design ładny i prosty

Brak awataru
marek precelski

ja również polecam osprzęt firmy ospel, jest dostępny w wielu marketach oraz punktach sprzedaży materiałów elektrycznych, nie psują się i mają ciekawy wygląd, jak dla mnie jest ok

Awatar użytkownika
Marek Miara

ja mam cały dom w ospel i to był dobry wybór. Wszedłem na sklepospel i jesli mogę doradzić to ten sklep ma trochę taniej

Brak awataru
Sławek Mak

Ja lubie Ospela właśnie. Mają odpowiednie ceny na moją kieszeń i podoba mi się ich wzornictwo. Zwłaszcza seria Karo. Tutaj jest prezentacja osprzętu z tej serii: https://www.youtube.com/watch?v=7eC2Bgxn2Cs   Ja polecam :)

Brak awataru
Marek Bednarz

Ja z kolekcji Ospel uwielbiam i zawsze montuję serię Karo. Ma przede wszystkim ładny kształt i pasuje do wszystkiego. Polecam wszystkim poczatkujacym obejrzenie filmow instruktażowych na stronie youtube wpisujcie Ospel i dany element. No i wspierajcie polskie firmy

Brak awataru
Kostek Nalepka

Również polecam firmę OSPEL, bardzo solidne i ładne :)

Brak awataru
Adam Bączyk

Bardzo porządna, solidna firma. Produkty bardzo gustowne i spełniające swoje zastosowanie

Awatar użytkownika
Szymon Kwiatek

Ja bym wybrał Ospel na rynku jest już kupe czasu i cieszy sie bardzo dobrą opinią. Jakościowo ich produkty nie odbiegają od konkurencji za granicy.

odpowiedz
REKLAMA
Nasze serwisy:
elektrykapradnietyka.com
przegladelektryczny.pl
rynekelektroniki.pl
automatykairobotyka.pl
budowainfo.pl