Salon inteligentny dom Fibaro Torun ,ciekawa oferta dla ludzi z branży , czy Salony Tego typu maja przyszłość w naszym kraju ,jak prowadzić podobne firmy aby osiągnąć sukces , szkolenia instalatorów czy bezpośrednie dojście do klienta .PO CO otwieram ten wątek ...po to aby wielu pasjonatów elektroniki popełniło jak najmniej błędów w swojej działalności jak zdobywać klientów i jak się utrzymać na rynku
Ostatnio edytowane 27.01.2012 przez NEO. Powód: salon już działaREKLAMA |
REKLAMA |
SALON INTELIGENTNY DOM fibaro torun
NEO |
20:42
02 styczeń 2012
|
|
NEO |
20:37
27 styczeń 2012
Fibaro salon inteligentny dom w Toruniu na ulicy Łódzkiej 240 juz funkcjonuje masz problem z konfiguracja ,pomoc przez telefon +48601945815 ,najnowocześniejszy system po z-wave .Przyjedz do nas obejrzyj i sam podejmij decyzje . Ostatnio edytowane 27.01.2012 przez NEO. Powód: fibaro |
|
Paweł Piłasiewicz |
22:54
03 luty 2012
Rzeczywiście nowoczesny system oparty o z-wave... Z-wave istnieje od 1999 roku, 13lat na rynku - żadna rewolucja. Skoro chcieliście robić rewolucje dlaczego nie poszliście w zigbee, nowszy, lepszy i przede wszystkim bezpieczniejszy (szyfrowanie transmisji sprzętowe AES128bit). Skoro poszliście z-wave, dlaczego używacie modułów 3-generacji bez szyfrowania? |
|
NEO |
10:34
04 luty 2012
Odpowiadam tak to prawda poczatki sieci sitowej to końcówka lat 90tych ,w mojej ocenie firma Fibaro stworzyła system nawet zbyt technologiczne ambitny w stosunku do potrzeb .Uprzejmie informuje że amerykańska armia ,górnictwo do dziś uzywa tego systemu /podobno nawet do odpalania ładunków wybuchowych w kopalniach/ . niezależnie od wersji amerykańska ,europejska czy kanada względnie łatwo mozna nabyć urządzenia po Wave . PS . Jako przestrogę dla nas kadry inżynieryjno -technicznej polecam historię japońskiej rakiety H która miała brać udział w programie Ariane konstruktorzy zrobili tak ambitna konstrukcje że co chwila coś wysiadało ,powstała konstrukcja H2 którą uproszczono do maksimum i wynosi satelity . Dziękuję za zabranie głosu i na koniec motto ....ABY WYPIĆ SZKLANKĘ MLEKA NIE POTRZEBA OD RAZU BUDOWAĆ MLECZARNI pozdrawiam neo Toruń Ostatnio edytowane 04.02.2012 przez NEO. Powód: odpowiedz na komentarz |
|
Kamil M. Piach |
15:16
16 październik 2012
No ja znam tylko dominteligentny, bo teraz targi w Warszawie organizują. A o was jeszcze nie słyszałem..
cytuj zgłoś nadużycie
|
|
Daniel Matoch |
20:54
16 październik 2012
Kamil M. Piach No ja znam tylko dominteligentny, bo teraz targi w Warszawie organizują. A o was jeszcze nie słyszałem..
A kiedy organizują? Jacy producenci się zjawią? |
|
m4rlb0r0 |
18:57
10 styczeń 2017
Po elementy systemu fibaro osoby z Torunia zapraszamy na http://www.gniazdka.eu/fibaro-m-52.html i do kontaktu pod numerem 730083010 |
|
iTECH |
12:34
16 styczeń 2017
Wszystkich zainteresowanych systemem Fibaro z Torunia i okolic zapraszamy do autoryzowanego punktu Fibaro Showroom Toruń ul. Dworcowa 7 tel. 791 891 871 . Jeśli jesteś instalatorem i chciałbyś podjąć współpracę to zapraszamy na darmowe szkolenie Ciebie i twoich pracowników. Pozwoli to poszerzyć ofertę Twojej firmy a co za tym idzie więcej zleceń i większe przychody. |
|
Marcin M |
13:32
07 luty 2017
Witam Jakie są najmocniejsze strony i co wyróżnia od konkurencji Fibaro Jestem zainteresowany tą technologią, ale spr również rozwiązana alternatywne np Somfy f&home czy Nexwell - z nexwella mają ładne panele :) w Somfy wszystko za drogie. Co wybrać w świetnej jakość - mało problemowe (łatwość instalacji) i żebym nie zbankrutował. PS. Co znaczy 3-generacja modułów bez szyfrowania? |
|
iTECH |
06:47
10 luty 2017
Witam Marcin M. Jeśli chodzi o Fibaro jest produkt w 100% Polski więc jakość tego produktu i wykonanie jest dobre . Czasami zdarzy się awaria jakiegoś urządzenia ale bardzo rzadko. System Fibaro nie ogranicza się tylko do swoich produktów , do systemu można przypisać urządzenia innych producentów z Z-wave plus. Istnieje też możliwość konfiguracji Fibaro z Apple Home kit. Łatwość i obsługa systemu to jest dodatkowy atut. Pozdrawiam |
|
iTECH |
06:55
10 luty 2017
Nie chcąc robić anty-reklamy dla innych producentów powiem krótko F&F i Zamel to raczej zabawkowy system zaś Nexwell wygląda dobrze ale nie wiem jak działa no i potrzeba wiele kilometrów przewodów do tego systemu . A Fibaro można dołożyć do każdej istniejącej instalacji bez kucia ściana i dokładania dodatkowych przewodów. |
REKLAMA |