Zgodnie z opisem grupy, chcę polecić wszystkim zestaw myszy i klawiatury bezprzewodowej bluetooth Logitech MX5000, w sklepie niestety już tego nie znajdziecie.
Kupiłem ten zestaw około 7 lat temu, w okolicy pierwszych lat na studiach.
Zestaw śmiga po 7 latach dokładnie tak, jak na samym początku, wbudowana oryginalna bateria w myszy Logitech Mx 1000 'trzyma' do 3 dni a używam jaj na prawę dużo, subiektywnie oceniając jestem w stanie stwierdzić że trzyma równie dobrze jak na początku, czułość 1000dpi również robiła jak i robi dalej wrażenie.
Jedyne co w zestawie wymieniłem kilkukrotnie to ślizgacze myszy i baterie kawiatury ;)
Klawiatury używam znacznie rzadziej niż myszki, którą eksploatuje dość intensywnie (na pewno kilka km dziennie - kilkanaście godzin przed komputererm) .
Kończąc te słodzenie muszę powiedzieć, jak mnie miło potraktowała firma Logitech.
Po zakupie zgubiłem bluetooth receiver, dzięki któremu nie są wymagane sterowniki do myszy ani klawiatury, i nawet w biosie mogę poruszać się za pomocą zestawu bluetooth. Chciałem dokupić element - bezskutecznie, napisałem również do Logitecha o zaistniałej sytuacji, i że chcę to dokupić. W odpowiedzi dostałem, że kupiłem wysoki model osprzętu i że dostanę zagubiony element gratis. Faktycznie po 2 tygodniach otrzymałem pluga usb (chyba z irlandii).
Zdecydowanie polecam Logitech, który wysoką cenę produktów wynagradza wysoką jakością.
Jeśli masz podobne wrażenia co do tego modelu, lub przeciwne, daj mi znać w tym wątku. Inne modele proszę chwalić/odradzać w osobnych wątkach.
PZDR
Ostatnio edytowane 24.06.2011 przez Artur Kulikowski. Powód: uzupełnienie treści