Koledzy elektrycy gdzie robicie zakupy sprzętu i narzędzi niezbędnych do codziennych realizacji zlecen? Jestem ciekawy u kogo kupujecie, kto daje najlepsze rabaty;) i warunki płatnosci. A może preferujecie zakupy przez internet??
REKLAMA |
REKLAMA |
Gdzie robicie zakupy?
PacMan |
23:07
13 marzec 2011
cytuj zgłoś nadużycie
|
|
Marek |
15:45
14 marzec 2011
Hurtownia Grodno w Warszawie, różne oddziały, przeważnie na Marsa 46. Mam upust ale mój handlowiec prosił abym nie zdradzał ale dodam że dwucyfrowy:D. Jeżeli chodzi o internet to rzadko raz na kwartał średnio, najczęściej ELFA lub małe sklepiki |
|
Brak użytkownika |
18:01
20 marzec 2011
Bialystok _ Corpig sa ok a przede wszystkim zawsze mozna negocjowac cene i ...nieprzemadrzaja sie tj. zalezy im na kazdym kupujacym . |
|
Jerzy Nowak |
18:15
06 kwiecień 2012
Najczęściej na alegro ale ostatnio znalazłem dobre rozdzielnie i esy na stronie www.doktorwolt.pl , zamawiam w poniedziałek a we wtorek towar mam u siebie - kurier błyskawica ;-) W internecie generalnie się opłaca jak ktoś może poczekać ten jeden dzień czy dwa, bo ceny 15-20 % niższe jak w stacjonarnej hurtowni |
|
lo |
07:09
08 kwiecień 2012
Kiedyś w Bydgoszczy dobrze mi się współpracowało z Koplem. Osobiście uważam, że w o nawiązanie relacji z jakąś hurtownią to żaden problem, co rejon jest kilka wiodących które potrafią przyciągnąć ceną:) Co do zakupów przez internet. Nie spotkałem się jeszcze z tanimi przewodami, aparatami czy też narzędziami dostępnymi w internecie! No i do tego dobrymi: Wspomniana przez Pana Jerzego strona ma w ofercie tylko aparaty firmy APAR Electric, która nie słynie ze zbyt dobrej jakości. (polecam link na elektrodzie: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2157217.html), więc nie sugerowałbym się że ktoś to szybko daje kurierowi bo po prostu chce się tego pozbyć:)
pozdrawiam, Robert
ps. wesołych świąt!:) |
|
Anna Wróblewska |
22:51
10 kwiecień 2012
Przez Internet - wychodzi najtaniej i w miarę szybko 1-2 dni. Elfa, TME, czasem mniejsi dostawcy. |
|
Tomasz Zielonek |
11:21
11 kwiecień 2012
U nas w firmie zawsze kupuje się wszystko na ostatnią chwilę więc Internet odpada. Z dużych sieci to najczęściej kupujemy w Grodnie, Onninen + kilka małych hurtowni w woj. mazowieckim. |
|
Maciej Kurzyk |
13:34
23 listopad 2012
Elhurt, Grodno, coraz częściej przez internet: TME i Farnell |
|
Kamil Kret |
09:47
17 czerwiec 2013
Witam |
|
Tomek Andyr |
14:39
19 lipiec 2013
Ostatnio braliśmy grzejniki konwektorowe tutaj http://www.drono.pl/strona/kontakt/, ale też mamy dobry rabat w bimsie. |
|
Artur Banasiak |
10:57
31 lipiec 2013
Również wole robić zakupy przez internet, przynajmniej od razu wiadomo czy jest dany towar przez co można zaoszczędzić dużo czasu. Jakiś czas temu robiliśmy tutaj zakupy: http://sklep.tim.pl/instalacje-grzewcze/ z tego co pamiętam była opcja płatności internetowych
Ostatnio edytowane 22.08.2018 przez Michał Choromański. Powód: usunięcie linku |
|
Tomasz Zielonek |
11:48
31 lipiec 2013
Artur Banasiak Również wole robić zakupy przez internet, przynajmniej od razu wiadomo czy jest dany towar przez co można zaoszczędzić dużo czasu. Jakiś czas temu robiliśmy tutaj zakupy: http://sklep.tim.pl/instalacje-grzewcze/ z tego co pamiętam była opcja płatności internetowych Płatności internetowe to obecnie standard Ostatnio edytowane 22.08.2018 przez Michał Choromański. Powód: usunięcie linku |
|
Sławek M |
00:52
01 sierpień 2013
Ja właśnie dzięki płatnościom internetowym byłem wstanie zamawiać nawet niewielkie ilości na własne potrzeby z dodatkowym rabatem (niektóre banki oferują usługę tzw. cashbacku za zakupy zrobione w Internecie). Poza tym bardzo wygodna sprawa. |
|
Brak użytkownika |
11:07
01 sierpień 2014
Ja też. Nie trzeba jeździc do hurtowni. Ostatnio kupowałem w sklepie www.doktorwolt.pl - szybka dostawa, rozsądne ceny. Znacie jeszcze jakieś inne dobre sklepy internetowe? |
|
borsk89 borsk89 |
08:15
04 sierpień 2014
Ja robię zakupy przez internet. Czasami się trafią jakieś rabaty a nawet i bez nich ceny są niższe niż w sklepach w mojej okolicy. |
REKLAMA |